PVC 6 камерна дограма

“BAUFEN Profiles” е оборудван с последно поколение екструзионни линии на Greiner Extrusion, Austria - водещ производител на екструзионна техника в Европа.

Екструдери на KraussMaffei, Germany – световен лидер в тази област. Миксираща система на Plasmec S.R.L., Italy – най-висок клас миксери с висока степен на автоматизация. Фолираща техника FUX GmbH, Austria – отново избор на една от най-иновативните в този отрасъл в Европа. Поставяйки си за цел поддържане на постоянно високо качество във всеки етап от производството, ние създадохме отдел за контрол на качеството оборудван с най-модерна техника. Персоналът на “BAUFEN Profiles” е преминал специализирано обучение в Greiner Competence Center, Austria и допълнително обучение от немски и австрийски специалисти в реални условия в България. Изпозваме суровини само от доказани европейски производители.

Рецептурата / Формулата, която изпозваме в нашето производство, е специално разработена за нас от Chemson AG, Austria – без съдържание на олово, съгласно европейските изисквания за опазване на околната среда и здравето на човека.