PVC 5 камерна дограма

С какво профилите "VIVAPLAST" се отличават от останалите профили предлагани на нашия пазар? На първо място системата "VIVAPLAST" се откроява със своята елегантност и меки форми, което от своя страна предлага оптимални възможности за добри архитектурни решения. Четири-камерната система гарантира много високи за своя клас топло- и шумо изолационни параметри. Коефициента на топлоизолация е К = 1.24W/m K. Подчертаният водоотводнителен канал, гарантира задържане и оттичане на случайно попаднала вода.

Профилите "VIVAPLAST"са напълно безвредни за човека. За производството на "VIVAPLAST" не се изсичат гори, а произведените от тях врати и прозорци гарантират десетилетия безпроблемно функциониране и здравина, като същевременно са изключително лесни за почистване и поддръжка. Влаганите в производството суровини гарантират висока устойчивост на атмосферни влияния, а разработените рецептури са съобразени с интензитета на слънчевото лъчение за нашите географски ширини. Дограмата произведена от профилите "VIVAPLAST" е негорима и фактически спира разпостранението на огъня, защото материала не поддържа горенето.

Профилите "VIVAPLAST" са така конструирани, че да отговарят на високите изисквания на стандарта DIN за това производство. Стриктно се спазват всички изисквания за дебелина на външните стени - 3 мм., страничните стени - 2.7мм., вътрешните стени-1мм., както и задължителното вътрешно разстояние между камерите - мин. 5 мм. Същевременно материала, от който са изработени е гаранция за дълъг живот без напуквания и свивания на уплътненията. Малката строителна ширина - 60мм на профилните конструкции "VIVAPLAST" позволява постигането на висок относителен дял на остъкляване на прозорците, а от там и пропускане на по-голямо количество светлина и топлина в дома.

За металните усилители използвани в дограмата произвеждана с профилите "VIVAPLAST" се използва поцинкована ламарина с дебелина 1.5мм и 2мм. Тези метални усилители също са производство на фирмата, като тяхното огъване се извършва в обособен в предприятието цех. Профилите "VIVAPLAST" позволяват работа със всеки обков отговарящ на евростандартите. Те позволяват вграждане на специални, заключващи системи и допълнителни съоражения за сигурност. Влизането с взлом, може да се предотврати и с блокировки от вътрешната страна на дограмата.

Обковът на VHS се отличава с това, че:

  • пантите имат втулки от композиционни материали с форма, която предотвратява триенето, те понасят тежест до 130кг.
  • гаранция 55 хил.цикъла на отваряне и няма равностоен аналог на пазара.
  • разположението на крепежните отверстия в профила е такова, че обезателно минава през стоманената арматура на профила.
  • механизмът на ножиците позволява отварянето на прозорците и на хоризонтална и на вертикална ос.
  • всички детайли на обкова VHS са перфектно интегрирани един с друг и видимата им част е покрита с декоративни капачки,
  • повърхността на всички механизми VHS имат двуслойно антикорозионно покритие
  • поне два пъти в годината движещите се детайли на прозореца т.нар. обков трябва да се третира със специална смазка.