PVC 4 камерна дограма

Четири камерната системата за прозорци и врати VIVAPLAST е идеален избор за всеки един дом, съчетаващи в себе си цена и качество. Тази ПВЦ дограма е идеална за всякакви прозорци. Ширината на тази система е 60 милиметра, с дебелина на външните стени 2,8 – 3,0 милиметра, попадайки в клас А от категоризацията на системните профили за производство на ПВЦ дограма.

VIVAPLAST е всичко, от което имате нужда при избора на PVC дограма за вашите прозорци и врати. Системата е с ширина 60мм и освен, че има много добър външен вид, също така отговаря на всички изисквания за качество. Дограмата е изключително издръжлива и доказано запазва всичките си качества при екстремни условия като силни ветрове, буря, сняг и др.

Лесно почистване на PVC системата VIVAPLAST се дължи на скосения фалц и идиално гладката повърхност. Освен това благодарение на него отводняването също е много добро. Стъклопакетите могат да бъдат с ширина 24 мм, а също така и 32 мм. Коекструдираните уплътнения са здраво закотвени от стъклодържателя. Това гарантира на всички клиенти, които ще изберат тази система голяма стабилност и изолация при силни бури или вятър. Неговата форма позволява монтирането на вътрешни щори да става изключително лесно. Около целия профил има специални подложки. Те дават допълнителна здравина, а също и възможност за лесно регулиране.

Благодарение на на PVC системата за прозорци и врати VIVAPALST вашия дом ще бъде предпазен от всякакви влияния на околната среда. Пълния комфорт в помещението е осигурен, тъй като системата има идеални характеристики. По този начин ще бъде предотвратено проникването на студен въздух и влага, ще бъде намалена загубата на температура, а също така и навлизането на шум от външната среда в помещението. Както всички PVC системата на VIVAPLAST е надежден, с дълъг живот на експлоатация.

При VIVAPLAST също са използвани стоманени усилващи профили, които са универсални за всички продукти и са с дебелина от 1,2 мм до 2,0 мм със пет огънати ъгъла които придават допълнителна здравина на профила захващайки се с винтове през 20 см. Може да се постави троен стъклопакет с обща дебелина дебелина от 30 милиметра. Той гарантират отлична изолация и е в крак с абсолютно всички европейски стандарти, тенденции и изисквания за енергийна ефективност.

ПВЦ системата VIVAPLAST е много добър избор за страни с климатични условия като България, тъй като е разработен специално за атмосферни и климатични условия като в нашата страна. Освен това качеството е гарантирано и изпитано във времето.

Основни характеристики на PVC системата VIVAPLAST:

 • Системата е много стабилна, а също така има много добри топлоизолационни качества;
 • Тишината и спокойствието са гарантирани, тъй като шумоизолацията е много висока;
 • PVC материала, от който е изработена системата VIVAPLAST е много устойчив на всякакви въздействия на околната среда (вятър, сняг, слънце и така нататък);
 • Повърхността на профилите е много гладка;
 • Конструкцията е много стабилна, тъй като са използвани специални усилители в изработката на на PVC системата VIVAPLAST;
 • Профилите са четири камерни и са с ширина шейсет милиметра;
 • Стената е с дебелина три милиметра;
 • Възможност за поставянето на единично стъкло, а също така двоен и троен стъклопакет;
 • Избор на два вида стъклопакет с различна ширина – 24 милиметра или 30 милиметра;

За металните усилители използвани в дограмата произвеждана с профилите "VIVAPLAST" се използва поцинкована ламарина с дебелина 1.5мм и 2мм. Тези метални усилители също са производство на фирмата, като тяхното огъване се извършва в обособен в предприятието цех. Профилите "VIVAPLAST" позволяват работа със всеки обков отговарящ на евростандартите. Те позволяват вграждане на специални, заключващи системи и допълнителни съоражения за сигурност. Влизането с взлом, може да се предотврати и с блокировки от вътрешната страна на дограмата.

Обковът на VHS се отличава с това, че:

 • пантите имат втулки от композиционни материали с форма, която предотвратява триенето, те понасят тежест до 130кг.
 • гаранция 55 хил.цикъла на отваряне и няма равностоен аналог на пазара.
 • разположението на крепежните отверстия в профила е такова, че обезателно минава през стоманената арматура на профила.
 • механизмът на ножиците позволява отварянето на прозорците и на хоризонтална и на вертикална ос.
 • всички детайли на обкова VHS са перфектно интегрирани един с друг и видимата им част е покрита с декоративни капачки
 • повърхността на всички механизми VHS имат двуслойно антикорозионно покритие
 • поне два пъти в годината движещите се детайли на прозореца т.нар. обков трябва да се третира със специална смазка.