Услуги

Взимана на точните размери


Фирма Алупласт ЕООД предлага на всички свои настоящи и бъдещи клиенти услугата за посещение в дома и конкретизиране на съответните размери,форма и допълнителни консумативи в зависимост  от съответната ситуация.

Демонтаж


Преди да започне монтирането на новата Ви дограма, монтажният екип внимателно демонтира старата дограма (при наличието на такава), било тя дървена, алуминиева, PVC или винкел. Като за дървената стара дограма – демонтажа й е напълно безплатен.

Монтаж


Монтажа на дограмата е едно от най-важните неща, за да бъде експлоатацията й безпроблемна. От голямо значение е дограмата да бъде идеално нивелирана и здраво закрепена към стената (винтовете се поставят през ≈60-80 см). По този начин се избягва изкривяване и деформиране на профила.
Алупласт ЕООД разполага с най-добрите монтажни групи, което гарантира дългогодишната и безпроблемна експлоатация на вашите нови прозорци и врати! Монтажа на дограмата започва с поставяне на касата в строителния отвор. След това се заклинва с дървени клинове, нивелира се и се фиксира с винтове и дюбели. Рамката се подготвя за остъкляване – закачат се крилата. След това се монтират стъклопакетите и се регулират крилата. Най-накрая фугите около дограмата и стената се запълват с професионална пенополиуретанова пяна. След като прозореца е вече монтиран, около него се почиства.

Извозване


След приключване на монтажа на Вашата нова дограма, старите Ви прозорци са вече ненужни. При желание от Ваша страна монтажният ни екип може да ги вземе и извози. Така отпада още един ангажимент след подмяната на дограмата.
Услугата се заплаща допълнително.

Ремонт на дограма


Ако вече имате поставена ПВЦ или алуминиева дограма, но през нея духа, уплътненията са се износили, стъклопакета е счупен или се изпотява между стъклата, крилата не функционират нормално, а фирмата изпълнител вече не съществува или не Ви обръща необходимото внимание, то Вие може да се обърнете към нас! Обадете ни се и ще изпратим екип, за да отстрани проблема!

Услугата се заплаща допълнително.