Роло щори

Руло щори модел „Стандарт“ е един от класическите модели щори с вал за навиване на плата, монтиран чрез елегантни планки с PVC покритие към дограмата.

Движението на плата се осъществява посредством фино синджирче.

При достигане на желаното положение, просто спирате - не е необходимо нищо да застопорявате.

Руло щори модел „Елеганс" е със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи, фино прилягащи към дограмата, спирайки притока на светлината и видимостта.

Предлага се богат избор на материи и цветове.

Стилни, изискани, свежи...

Руло щорите - познати, позабравени и възродени, са продуктът за вътрешно засенчване, претърпял най-динамично развитие в последните години.Проектирани са така, че да предложат функционалност, която надминава очакванията и на най-взискателните клиенти.Специално за клиентите, които искат да имат продукт, който съчетава предимствата на класическите руло щори и тези на ламелните щори, предлагаме серията модели Ден и Нощ.

Елегантни...

С руло щорите на Камакс Вие може да блокирате достъпа на светлина и топлина, да си осигурите видимост към външния свят, но да се скриете от любопитни погледи, да филтрирате слънчевите отблясъци, без да спирате притока на дневна светлина в помещения.Руло щорите Ден и Нощ се изработват от платове с редуващи се последователно прозрачни и непрозрачни ивици. Механизмите са лесни за употреба.Спускането и повдигането на щорите се осъществява посредством верижка.

Руло щорите модел „Мини“ е модел с малка конзола и възможност за монтаж без пробиване върху отваряеми прозорци и врати, чрез регулируем “П” окачвач, както и обтегач за странично водене. В този случай не е необходимо продупчване на дограмата, което прави монтажа лесен и за непрофесионалисти. 

Бъдете модерни и иновативни в избора си!

Ако сте почитатели на текстилните щори, предлагаме на вашето внимание колекция модели Римски щори – луксозни, стилни, елегантни.

Бъдете модерни и иновативни в избора си!

Цветове и Материи