Римски щори

Предназначението на Римските щори е да внасят елегантност в интериора и да придават индивидуален и неповторим стил. Разнообразието от цветове и материали превръщат римските щори в модерен акцент при оформлението на интериорното пространство. Всекидневни или класически, тези щори освежават или добавят чувство за лукс и комфорт във Вашия интериорен дизайн. Със своите съвременни решения и възможности, те могат перфектно да играят ролята на завеси. Лесно се почистват и поддържат. С тези щори може да постигнете топлина и уют в интериора.

Предпазват вътре като спират слънчевата светлина и топлината. Регулират светлината чрез повдигане. Подходящи са за прозорци с правоъгълна форма. Има определени ограничения при нестандартни форми.

Различни начини на ушиване. Голямо разнообразие на текстили и цветове. Могат да бъдат монтирани на стената или тавана, на прозореца челно или в рамката до стъклото. Изработват се по размери на клиента с различни начини на управление и допълнителни укрепвания.

Основно качество: лесна поддръжка. В някои от вариантите си, текстилните щори могат да се считат и за пердета.

Цветове и Материя

Разнообразието от цветове и материали превръщат римските щори в модерен акцент при оформлението на интериорното пространство. Всекидневни или класически, тези щори освежават или добавят чувство за лукс и комфорт във Вашия интериорен дизайн.