Комарни мрежи

  • Комарниците не изискват никаква поддръжка
  • Предлагаме комарници във всички цветови гами
  • Не закриват гледката през Вашия прозорец;
  • Не заемат много място и не пречат;
  • Не скърцат;
  • Демонтират се изключително лесно.
  • Могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер и характеристики.

Пръктичен аксесоар към дограмата са мрежите против насекоми, които могат да бъдат два върианта: Статични или отваряеми. Материалът от който са изработени комарниците е алуминии в бяло или прахово боядисън. И двата вида комарници се монтират от външната страна на даграмата, прикрепват се към касата й. Те ви гарантират спокойствие през горещата част на годината като ефективно ви защитават от всякакви летящи насекоми. В зависимост от конфигурацията на дадена дограма ние можем да ви предложим различни решения за тяхното изпълнение. Камарните мрежи на панти са надежни и изграждат комфорт. Механизмът е максимална опростен мрежата се прикрепва към касата на дограмата посредством панти и стои надежно и здраво. Напрактика тези видове комарници могат да се използват много дълго време.Мрежите против насекоми, или накратко казано комарниците са универсално средство за защита от насекомите. Те Ви гарантират спокойствие през горещото полугодие като ефективно Ви защитават от всякaкви летящи насекоми. Комарниците не изискват никаква поддръжка, освен елементарно почистване. Рамките на мрежите се произвеждат от алуминиеви профили, което ги прави трайни и устойчиви. Използваната мрежа е с тефлоново покритие, която не се влияе от външни условия, издръжлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни услови. Комарниците не заемат много място и не пречат. Могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер и характеристики. Поддържаме богата цветова гама. В зависимост от конфигурацията на дадена дограма се предлагат различни решения за тяхното изпълнение.

Статични комарници:

Подходящи са за прозорци при които има свободен достъп от външната страна. Има възможност за монтаж на декоративни ъгли за по-лесно демонтиране през зимата. Материалите, от които са изработени предлаганите от нас комарници /мрежи срещу насекоми/ включват мрежа с тефлоново покритие, която не се влияе от външни условия, издръжлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни услови. Конструкцията е от алуминиеви профили с противопрахово покритие, предлагаме и богата гама от цветове и фладери, съобразно цвета на Вашата дограма, стени и обзавеждане.

Ролетни комарници:

Подходящи са за всеки тип прозорец. Могат да бъдат вдигани и сваляни по всяко време. Изключително функционални и удобни. Предлагат се във вариант с вертикално отваряне. Тези мрежи срещу насекоми са подходящи за прозорците, които използвате за да се радвате на гледката. Те могат да бъдат вдигани и сваляни по всяко време или да бъдат застопорени през зимата.

Изключително функционални и удобни мрежи против насекоми.