За Алупласт ЕООД

 

Добре дошли в сайта на фирма Алупласт-ЕООД  гр.Пазарджик


 

   Фирма Алупласт-ЕООД е на българският пазар вече повече от петнадесет години.Дейноста на фирмата е насочена изцяло в производство на Алуминиева и ПВЦ дограма,като също тъка   не малка част от дейноста е съсредоточена в изграждане на уют,комфорт и всичко необходимо за вашето спокойствие свързано с производството на  всички видове интериорни щори. 

  

Алупласт ЕООД – гр.Пазарджик. Ние проектираме, изработваме и монтираме качествени продукти на конкуретни цени. Ако се лутате из информацията за различните видове прозорци и врати, ако се нуждаете от професионална консултация за Вашата нова дограма или щори, то Вие можете спокойно да ни се доверите - ние ще Ви помогнем в избора на най-доброто решение за Вас.

  

Дългогодишният ни опит и многото доволни клиенти са нашата най-добра реклама.
Наша фирмена политика е да работим само с качествени материали на утвърдени в бранша фирми като Profilink и Vivaplast като също така винаги се стараем да посрещаме и изпращаме усмихнати нашите клиенти.

  

Първоначално фирмата се занимава с изработка, доставка и монтаж на AL дограма. За кратко време успява да се наложи на пазара с качеството на продукцията и монтажа.В последствие за задоволяване потребностите на пазара разширява дейността си с производство,доставка и монтаж на PVC дограма и вътрешни интериорни щори(венециански и вертикални). 

  

В процеса на своето развитие фирмата е разбрала,че няма нищо по важно от това всеки нейн клиент до получи високо и качествено обслужване така,че  нашите клиенти да открият своят път към комфорта.

  

Надяваме се, че в бъдеще Вие ще сте наш клиент и Ще се уверите в горе написаните редове за качество коректност и опит свързани с нас.

 

 

 

С Уважение:

  Красимир Теодосиев

Управител на фирма Алупласт ЕООД

Powered by Website.bg