VIVAPLAST

ПРОФИЛИТЕ  VIVAPLAST  


        

     С какво профилите "VIVAPLAST" се отличават от останалите профили предлагани на нашия пазар? На първо място системата "VIVAPLAST" се откроява със своята елегантност и меки форми, което от своя страна предлага оптимални възможности за добри архитектурни решения. Четири-камерната система гарантира много високи за своя клас топло- и шумо изолационни параметри. Коефициента на топлоизолация е К = 1.24W/m K. Подчертаният водоотводнителен канал, гарантира задържане и оттичане на случайно попаднала вода

  

                                                                                                                                                                                                                                                                                    Прочети за профила

 

ПРОФИЛИТЕ  LOREZOLINE 


       

Системите за алуминиева дограма LOREZOLINE задоволяват съвременните европейски изисквания за високо качество и отлични структурни характеристики на профилите, и едновременно с това предлагат сигурна защита против взлом. Профилите LOREZOLINE са CE сертифицирани и при производството им се прилага FPC процедура за контрол на качеството. Чрез иновативната система LOREZOLINE multilock с периметрично заключване, профилите предлагат оптимална защита против взлом и са сертифицирани срещу кражба. Системите позволяват изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции.

 

Прочети за профила

 

СТЪКЛЕНИ ВЕТРИНИ 

       
Стъклените врати са неразделна част от витрините на магазини и офиси но намират приложение и като интериорни. Обкова за стъклените врати има множество вариации: с вграден в подовата настилка долен автомат, както и панти позволяващи монтажа с каса или без наличието на такава. При направата им се използва закалено стъкло с дебелина от 8 мм до 12 мм, което е четири пъти по здраво от обикновено стъкло.

 

Прочети за профила

 

PVC ТЕРМОПАНЕЛИ 


       

Описание 

структура на плоскоста: 1.0 мм PVC – твърди повърхности от двете  страни .Доставят се в различни нюанси на бялото. Стандартно бяло - RAL 9016.
Горната повърхност е защитена с фолио

 

Прочети информацията

 

Външни Первази


 Поставянето на външен перваз ви спестява обработването на зида отвън със строителни материали от рода на теракот, мрамор и други. Первазът спомага и за по-ефективно водоотливане на влагата, тъй като има изразен фабричен наклон. Монтира се челно на касата на прозореца и настърча напред. Предлагат се в бяло, збатен дъб и боядисани в цвят според Вашите предпочитания. Размерите са 11см, 17см и 24см в широчина.

 

Прочети за профила

Powered by Website.bg