Вертикални щори

Вертикалните щори са продукт, който съчетава лукса, стила и елегантността на класическата завеса и функционалността на модерните технически механизми за управление. Изработват се от текстилни ленти с широчина 89мм или 127мм, а богатото разнообразие в цветовата палитра, мотивите и структурата ги превръщат в изключително успешен декоративен елемент в интериора на всяко помещение. Особено подходящи са за големи прозорци или витрини, както и при плъзгащи се врати и прозорци.Нашите вертикални щори са изработени от антистатични текстилни ленти, което гарантира липсата на прах по щорите и безпроблемната им екплоатация и поддръжка. Разнообразието в схемите на управление на този вид щори и събирането им, както и различните варианти за монтаж, задоволяват и най-претенциозните естетически изисквания към вертикални щори. Защо вертикални щори? Защото нямат еквивалент по отношение на лукс, стил и елегантност. Защото на практика не изискват никакво почистване или поддръжка. Защото тези щори са изключително практични благодарение на няколко различни схеми на събиране на лентите: индивидуално в левия или десния край, на две части от центъра към двата края или от двата края към центъра

Вертикални щори са идеални за контролиране на количеството светлина , които влизат в една стая – чрез филтриране на светлината при накланяне под ъгъл. А когато са затворени, те осигуряват неприкосновеността на личния живот.

Събирането на лентите (в ляво, дясно, двата края или в средата), както и разположението на механизма за управление на щората (в ляво или в дясно) е според нуждите и преценката на клиента, за по-голямо удобство при работа с щорите. Монтират се на стена или таван.

Специалните материали, с които са обработени платовете на вертикалните щори отблъскват праха и мазнината, което може да обезпечи дълъг живот на щорите и да съхрани техния отличен външен вид. Ако все пак се появят петна, то те могат да се отстранят с помощта на влажна кърпичка или мек почистващ препарат. О громното разнообразие от десени и цветове може да задоволи и най-претенциозните изисквания за уют и стил.

Цветове и Материя