Венециански щори

Венецианските щори се изработват от висококачествено алуминиево фолио при три ширини на лентата - 16, 25 и 35 м. Отразяват до 95% от слънчевото греене, което води до 10 - процентно намаление на температурата в сградите. Размерът на горния профил, с който се изработват щорите е 19 мм височина и 25 мм широчина. При 5 цвята има сто процентна цветност на щората. Лесни са за експлоатация, демонтират се с лекота, което позволява лесното им почистване. Материалите, с които се изработват щорите, са внос от водещите европейски страни в производството на елементи за венециански щори. Хоризонталните щори, познати ни още като венециански щори, са най - често използвания слънцезащитен продукт. Декорират и защитават най - често помещения като кухни, всекидневни, обществени и офис сгради. Те са не само практични, но и универсални. Предлагат се във внушителен брой от цветове и форми,включително и такива имитиращи дърво, като същевременно могат да бъдат монтирани- вградени върху стъклодържател, между рамките на дървена дограма, или пък с допълнителни екстри за наклонени повърхности и други.

Цветовата Гама

Предлагат се във внушителен брой от цветове и форми,включително и такива имитиращи дърво, като същевременно могат да бъдат монтирани- вградени върху стъклодържател, между рамките на дървена дограма, или пък с допълнителни екстри за наклонени повърхности и други.

Механизмите им за управление ви позволяват лесно и ефективно да регулирате светлинния поток. Удобни са за експлоатация, демонтират се лекота и се почистват бързо и без усилие.

Състоят се от хоризонтално наредени ламели, направени от алуминий и с ширина 16 или 25 мм, а цветното им покритие е с вечна гаранция. Прецизно изработени те Ви гарантират безпроблемна употреба с години напред.Изберете ли хоризонталните щори, Вие ще осигурите вашия светлинен комфорт.