Алуминиеви навеси

За навеси се използват същите водоотливни дъски, които служат за външни первази. Навесите имат преди всичко защитна функция и предпазват от оттичане на вода от етажите над поставената дограма и покривните конструкции. Предлагат се в бяло, златен дъб и боядисани в цвят според Вашите предпочитания. Размерите са 11см, 17см и 24см в широчина.

В зависимост от Вашето желание прозорците могат да бъдат до оборудвани с водоотвеждащи алуминиеви козирки и первази. Поставянето на вътрешни и външни под прозоречни первази придава завършен вид на всеки прозорец. Разнообразието от цветове и ширини, които предлагаме биха задоволили и най-капризните клиенти.

Външни Первази

Поставянето на външен перваз ви спестява обработването на зида отвън със строителни материали от рода на теракот, мрамор и други. Первазът спомага и за по-ефективно водоотливане на влагата, тъй като има изразен фабричен наклон. Монтира се челно на касата на прозореца и настърча напред. Предлагат се в бяло, златен дъб и боядисани в цвят според Вашите предпочитания. Размерите са 11см, 17см и 24см в широчина.