Алуминиеви парапети

Парапетите от алуминий са с доказана дълготрайност. Материалът за изработката им е закален. Всеки цветови вкус ще бъде удовлетворен. Предлагаме пълна гама от цветове. Гарантираме, чеатмосферни влияния няма да засегнат първоначалния цвят на парапета. По него няма да откриете никакви следи от пръсти. Това се дължи на антикорозионното покритие. За сравнение ще споменем така наречените инокосови парапети. Те се отличават с изключително трудна поддръжка и почистване. По тяхната повърхност се задържат всякакви отпечатъци. Като допълнителен плюс на алуминиевите парапети ще добавим и лесното почистване и поддръжка. Алуминият е метал, който не се поддава на окисляване. Той е мек и неговото монтиране се извършва по изключително лесен начин. Ако се наложи демонтиране след определен период на време, то няма да създаде никакви проблеми. Алуминиевите парапети могат да бъдат използвани при вътрешно и външно обзавеждане. Те представляват акцент в интериора. Функционалността им не се поставя под въпрос. Парапетните конструкции могат да бъдат изработени от тръбен пълнеж или стъкло. Парапетите от тръбен пълнеж се предпочитат за стълбища. Ние се грижим за безопасността на нашите клиенти. В случай, че се стигне до силен удар и стъклото се счупи, то ще се раздроби на малки частици, които ще останат затворени в рамката. Триплексът се състой от повече листа стъкло. Те са слепени с помощта на специална смола.

Алуминиевите парапети са подходящи за ръкохватки по стените и перила пред ниски прозорци. Преди да се свържете с нас си изяснете каква ще бъде функцията на парапета. От това зависи нашето предложение към вас. Парапетите могат да бъдат чудесни прегради във вътрешните помещения.

Свържете се с нашия екип. Ние ви гарантираме бързо и качествено монтиране на парапетите. Нашите консултанти ще ви представят богат каталог с различни цветове предложения. Нашето предложение ще бъде на основа вашия естетически вкус и цялостния външен облик на помещението. При нас ще получите най – доброто обслужване на разумни цени.Фирма Алупласт работи с внимание към всеки клиент! Екипът ни се състой от квалифицирани кадри.